Infoisinfo Nederland

Natuurvol Wonen
Webshop in Workum

www.natuurvol.nl/wonen
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 051572502?

Adres

Noard 153. P.C. 8711AE, Workum, Friesland.
Toon kaart


Wat moet je weten over Natuurvol Wonen

Woonwinkel in Workum, Woondecoratie in Workum, Tuindecoratie in Workum, Wooninrichting in Workum

Natuurvol Wonen is een woonwinkel en webshop met een duurzame insteek. Dit betekent dat al onze woon- en tuinartikelen een achterliggende duurzame gedachte hebben. We houden van natuurlijke materialen en dit zie je terug in ons assortiment. Denk hierbij aan materialen zoals hout, bamboe, steen, jute, kurk en andere natuurproducten.
Onze artikelen voor huis en tuin zijn veelal handgemaakt. Dit kan betekenen dat ze lokaal gemaakt zijn maar ook dat ze verder weg gemaakt zijn in ontwikkelingslanden als het gaat om de fairtrade producten. Duurzaam betekent bij ons ook dat je producten vindt voor je interieur die gerecycled, tweedehands of geupcycled zijn. Ons doel is om zoveel mogelijk te hergebruiken. Ook biologische en milieuvriendelijke materialen behoren tot ons assortiment omdat we de natuur zoveel mogelijk willen respecteren.
Natuurvol Wonen focust zich op woon- en tuinaccessoires. Denk hierbij aan waxinelichthouders, kandelaars, kussens, kleden, potten, vazen en andere accessoires die gezelligheid in huis en tuin geven. We zullen hierbij de laatste woontrends volgen. Daarnaast hebben we in ons aanbod ook enkele meubels. Dit zijn bijvoorbeeld stoelen, tafels, kastjes, krukjes en bijzettafels. Ook hierbij worden de trends in het interieur op de voet gevolgd.  
Natuurvol Wonen is een webshop maar ook een ‘echte’ woonwinkel.De woonwinkel Natuurvol Wonen is gevestigd in het sfeervolle Friese Workum aan het Noard 153. Naast dat onze producten te koop zijn in de webshop is het dus ook mogelijk om producten te kopen in de winkel. Ook kun je jouw bestelling in de webshop doen en dan op komen halen en betalen in de winkel. 

Het assortiment van de winkel is zelfs nog ruimer in vergelijking met de webshop. Veel grote producten (zoals ladders, voederhuisjes, tafels, stoelen, e.d.) zijn niet in de webshop te koop maar wel in de winkel. Ook andere producten waar we maar een enkel exemplaar van hebben (bijvoorbeeld handgemaakte unieke producten) zijn alleen te koop in de winkel.

Natuurvol Wonen is het zusje van het hoveniersbedrijf Natuurvol Tuinen. Gezamenlijk hebben we dezelfde missie: Een leven vol natuur!Natuurvol Tuinen brengt dit tot stand in de tuin en Natuurvol Wonen doet dit in en om het huis.
Lees verder...

Sociale netwerken

Producten

Natuurvol Wonen focust zich op woon- en tuinaccessoires. Denk hierbij aan waxinelichthouders, kandelaars, kussens, kleden, potten, vazen en andere accessoires die gezelligheid in huis en tuin geven. We zullen hierbij de laatste woontrends volgen. Daarnaast hebben we in ons aanbod ook enkele meubels. Dit zijn bijvoorbeeld stoelen, tafels, kastjes, krukjes en bijzettafels. Ook hierbij worden de trends in het interieur op de voet gevolgd.  

Diensten

Verkoop van woon- en tuinartikelen. 

Merken

Fairtrade, handgemaakt, , biologisch, recycle, upcycle, tweedehands. ,

Foto's en video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag Gesloten
   Dinsdag 9:30 18:00
   Woensdag 9:30 18:00
   Donderdag 9:30 18:00
   Vrijdag 9:30 21:00
   Zaterdag 9:00 17:00
   Zondag Gesloten

Betalingsmethoden die wij gebruiken:

  • Contant
  • Andere betaalwijzen

Beoordelingen van Natuurvol Wonen (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe